• Українська (UA)
  • English (UK)

  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
    • Наша історія
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Профессії, спеціальності
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Перелік документів
    • Навчання дорослого населення
    • Програми та графіки
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Бібліотека
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти
  • Головна
  • Спеціальності
Фільтри
Список статей у категорії Спеціальності
Заголовок Автор Перегляди
«Харчові технології» Автор: Super User Перегляди: 9224
ПІДПРИЄМСТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ Автор: Super User Перегляди: 3957

РОЗКЛАД

Навчально-методичне забезпечення

Новини

  • З РІЗДВОМ!

    З РІЗДВОМ!

    З РІЗДВОМ!

      Шановні здобувачі освіти, батьки, колеги!      Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю й теплом,…

    Середа січня 06

    в Новини

    З РІЗДВОМ!

      Шановні здобувачі освіти, батьки, колеги!      Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю й теплом,…

    Середа січня 06

    в Новини
  • З НОВИМ РОКОМ!

    З НОВИМ РОКОМ!

    З НОВИМ РОКОМ!

          Прийміть щирі вітання з Новим роком! Хай…

    Четвер грудня 31

    в Новини

    З НОВИМ РОКОМ!

          Прийміть щирі вітання з Новим роком! Хай…

    Четвер грудня 31

    в Новини
  • Майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас

    Майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас

    Майстер-клас з виготовлення ялинкових…

           18 грудня 2020 року в Бердянському економіко-гуманітарному…

    Середа грудня 30

    в Новини

    Майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас

           18 грудня 2020 року в Бердянському економіко-гуманітарному…

    Середа грудня 30

    в Новини

Рецепти до свят

  • Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

1000 characters left

Подяки та нагороди

  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  •  

    Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди

Perfect AJAX Popup Contact Form

1000 characters left

Посилання

Бердянський державний педагогічний університет

Стандарти з профтехосвіти

МОНУ

Науково-методичний центр

Електронна бібліотека

Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністраці

ЗНО

2018р, БЕГК

  • Головна
  • Про нас
  • Контакти
  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
    • Наша історія
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Профессії, спеціальності
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Перелік документів
    • Навчання дорослого населення
    • Програми та графіки
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Бібліотека
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти