Головна
Про нас
Адміністрація
Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
Мова освітнього процесу
Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
Наша історія
Спеціальності
Харчові технології
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Готельно-ресторанна справа
фізична культура та спорт
Професії
Кухар
Кондитер
Офіціант
Агент з постачання
Бармен
Пекар
Продавець продовольчих товарів
Абітурієнту
Ліцензії та сертифікати
Ліцензія
Сертифікат
Акт узгодження переліку спеціальностей
Правила прийому
Профорієнтаційна робота
Приймальна комісія
Електронна заява для вступника
Перелік документів
Програми та графіки
Гуртожиток
Навчання дорослого населення
Список рекомендованих до зарахування
Результати вступних випробувань
Для учнів
Інформація для батьків
Інформація для випускників
Навчально-методичне забезпечення
Виховна робота
Педагогічна майстерня
Дистанційне навчання
Бібліотека
COVID - info
Протидія булінгу
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
Телефони довіри
Самоврядування
Склад
План
Новини
Інформація, яка підлягає оприлюдненню
Контакти
Головна
Професії
Фільтри
Показувати
5
10
15
20
25
30
50
100
Усі
Фільтр
Список статей у категорії Професії
Заголовок
Автор
Перегляди
Пекар
Автор: Super User
Перегляди: 5367
Кухар
Автор: Super User
Перегляди: 5789
Кондитер
Автор: Super User
Перегляди: 5657
Бармен
Автор: Super User
Перегляди: 2575
“Офіціант”
Автор: Super User
Перегляди: 7277
Агент з постачання
Автор: Super User
Перегляди: 5080
Продавець продовольчих товарів
Автор: Super User
Перегляди: 8482
Головна
Про нас
Адміністрація
Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
Мова освітнього процесу
Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
Наша історія
Спеціальності
Харчові технології
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Готельно-ресторанна справа
фізична культура та спорт
Професії
Кухар
Кондитер
Офіціант
Агент з постачання
Бармен
Пекар
Продавець продовольчих товарів
Абітурієнту
Ліцензії та сертифікати
Ліцензія
Сертифікат
Акт узгодження переліку спеціальностей
Правила прийому
Профорієнтаційна робота
Приймальна комісія
Електронна заява для вступника
Перелік документів
Програми та графіки
Гуртожиток
Навчання дорослого населення
Список рекомендованих до зарахування
Результати вступних випробувань
Для учнів
Інформація для батьків
Інформація для випускників
Навчально-методичне забезпечення
Виховна робота
Педагогічна майстерня
Дистанційне навчання
Бібліотека
COVID - info
Протидія булінгу
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
Телефони довіри
Самоврядування
Склад
План
Новини
Інформація, яка підлягає оприлюдненню
Контакти