Матеріально - технічне забезпечення БЕГК БДПУ
№ кабінету, лабораторії |
Які предмети в ньому читають |
Площа (відповідно до технічного паспорту,м2) |
Загально-технічної та професійної підготовки: | ||
№ 6 - І корпус
Кухня-лабораторія з дегустаційним залом (навчальної аудиторії) |
Виробниче навчання | 98,67 |
№ 6а - І корпус Технології приготування борошняних кондитерських та хлібопекарських виробів |
«Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Технологія хлібопекарського виробництва» | 94,83 |
№ 5 - І корпус Лабораторія організації обслуговування та сервісу |
Виробниче навчання з професій: «Кухар», «Офіціант» | 52 |
№ 12 - І корпус Барної справи |
«Організація обслуговування в ресторанах і барах», «Технології приготування коктейлів»; виробниче навчання з професій: «Офіціант» «Бармен» |
53,4 |
№ 14 - І корпус Устаткування підприємств харчування |
«Устаткування підприємств харчування», виробниче навчання з професій: «Кухар», «Кондитер» | 53 |
№ 15 - І корпус Технології приготування їжі |
«Технології приготування їжі з основами товарознавства» | 70,7 |
№ 18 - І корпус Економічних дисциплін |
«Основи бухгалтерського обліку», «Облік, калькуляція та звітність», «Планування та організація діяльності підприємства» |
75,4 |
№ 20 - І корпус Товарознавства та комерційної діяльності |
«Товарознавство продовольчих товарів», «Сировина і матеріали», «Організація товарознавства», «Комерційна діяльність» |
54,43 |
№ 32 - І корпус Економіки підприємства та економічної теорії |
«Економічна теорія», «Економіка підприємства»,«Статистика» |
58 |
№ 25 - І корпус Організації і технології торговельних процесів |
«Організація та технологія торговельних процесів» «Реєстратори розрахункових операцій» |
34 |
№ 34 - І корпус Охорона праці |
«Охорона праці», «Правила дорожнього руху» |
32 |
№ 27 - І корпус Інформатики та комп’ютерної техніки |
«Інформатика», «Інформаційні технології», «Комп’ютерна техніка» | 60 |
№ 4- І корпус Організація виробництва та обслуговування |
«Організація виробництва та обслуговування» | 64 |
№ 17 - І корпус Санітарії та гігієни |
«Гігієна та санітарія виробництва», «Фізіологія харчування», «Основи мікробіології, санітарії і гігієни» | 69 |
№ 9 - ІІ корпус Технології приготування хлібопекарських виробів |
«Малювання та ліплення» | 46 |
Предметів загальноосвітньої підготовки: | ||
№ 1 - ІІ корпус Вищої математики |
«Вища математика» | 60 |
№ 3 - ІІ корпус Хімії та біології |
«Хімія», «Біологія» | 54 |
№ 5 - ІІ корпус Захист Вітчизни |
«Захист Вітчизни» | 82,2 |
№ 40 - І корпус Фізики та електротехніки |
«Фізика», «Основи електротехніки» | 55 |
№ 10 - ІІ корпус Української мови та літератури |
«Українська мова та література» | 69 |
№ 18 - ІІ корпус Суспільно - правових дисциплін |
«Історія України», «Правознавство», «Основи філософії» |
52 |
№ 7 - ІІ корпус Іноземної мови |
«Іноземна за професійним спрямуванням» | 72 |
№ 14 - ІІ корпус Математики |
«Математика» | 71,04 |
Спортивна зала | «Фізична культура і здоров’я» | 225 |
Навчальні кабінети коледжу укомплектовані меблями у повному обсязі відповідно до норм, їх стан задовільний.