• Головна
  • Про нас
  • Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ

Матеріально - технічне забезпечення БЕГК БДПУ

кабінету, лабораторії   

Які предмети

в ньому читають   

 Площа

(відповідно до технічного паспорту,м2)

 Загально-технічної та професійної підготовки:   
№ 6 - І корпус

Кухня-лабораторія з дегустаційним залом (навчальної аудиторії)

Виробниче навчання  98,67
№ 6а - І корпус
Технології приготування  борошняних кондитерських та хлібопекарських виробів
«Технологія  приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Технологія  хлібопекарського виробництва»  94,83
№ 5 - І корпус
Лабораторія організації обслуговування та сервісу
Виробниче навчання з професій: «Кухар», «Офіціант»  52
№ 12 - І корпус
Барної справи
«Організація обслуговування в ресторанах і барах»,
«Технології приготування коктейлів»; виробниче навчання з професій: «Офіціант» «Бармен»
 53,4

№ 14 - І корпус

Устаткування підприємств харчування

«Устаткування підприємств харчування», виробниче навчання з професій: «Кухар», «Кондитер» 53

№ 15 - І корпус

Технології приготування їжі
«Технології приготування їжі з основами товарознавства» 70,7

№ 18 - І корпус

Економічних дисциплін

«Основи бухгалтерського обліку», «Облік, калькуляція та звітність», «Планування та організація діяльності підприємства»

75,4

№ 20 - І корпус

Товарознавства  та комерційної діяльності

«Товарознавство продовольчих товарів», «Сировина і матеріали», «Організація товарознавства», «Комерційна діяльність»

54,43

№ 32 - І корпус

Економіки підприємства та економічної теорії

«Економічна теорія», «Економіка підприємства»,«Статистика»

58

№ 25 - І корпус

Організації і технології торговельних процесів

«Організація та технологія торговельних процесів»

«Реєстратори розрахункових операцій»
34

№ 34 - І корпус

Охорона праці

«Охорона праці», «Правила дорожнього руху»

32

№ 27 - І корпус

Інформатики та комп’ютерної техніки
«Інформатика», «Інформаційні технології», «Комп’ютерна техніка» 60

№ 4- І корпус

Організація виробництва та обслуговування
«Організація виробництва та обслуговування» 64

№ 17  - І корпус

Санітарії та гігієни
«Гігієна та санітарія  виробництва», «Фізіологія харчування», «Основи мікробіології, санітарії і гігієни» 69

№ 9 - ІІ корпус

Технології приготування  хлібопекарських виробів
«Малювання та ліплення» 46
Предметів загальноосвітньої підготовки:

№ 1 -  ІІ корпус

Вищої математики
«Вища математика» 60

№ 3 - ІІ корпус

Хімії та біології
«Хімія», «Біологія» 54
№ 5 - ІІ корпус
Захист Вітчизни
«Захист Вітчизни»  82,2
№ 40 - І корпус
Фізики та електротехніки
«Фізика», «Основи електротехніки»  55
№ 10 - ІІ корпус
Української мови та літератури
«Українська мова та література»  69
№ 18 - ІІ корпус
Суспільно - правових дисциплін

«Історія України», 

«Правознавство», «Основи філософії»

 52
№ 7 - ІІ корпус
Іноземної мови
«Іноземна за професійним спрямуванням»  72
№ 14 - ІІ корпус
Математики
«Математика»  71,04
Спортивна зала «Фізична культура і здоров’я»  225

 

     Навчальні кабінети коледжу укомплектовані  меблями у повному обсязі відповідно до норм, їх стан  задовільний.