Новини

Майстер-клас з приготування зефіру

Зефір… Усім відомий цей східний десерт. Хрумка скоринка і ніжна м’якоть середини не залишають байдужим жодного ласуна. Багато хто вважає, що цей смаколик може бути виключно промислового виробництва і приготувати його в умовах кухні складно, практично не можливо.

Цей міф легко розвіяла учениця групи «Кухар; кондитер» Філімонова Катерина, яка провела для учнів першого курсу майстер-клас, на якому поділилась тонкощами приготування цього десерту.

Проведення лабораторно-практичних робіт у формі майстер-класів є однією з форм, що добре сприймаються учнями. А залучення до їх проведення учнів старших курсів дає ще більш гарний результат.

Датченко Т.В., голова методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства