• Головна
  • Новини
  • «Козацькі розваги» у Бердянському економіко-гуманітарному коледжі

Новини

Кулінарія – не ремесло, а мистецтво!

Це довели учні Бердянського економіко-гуманітарного коледжу групи КО-20, які 24 жовтня 2018 року провели лабораторно-практичну роботу на тему: «Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення страв та складання композицій», та творчий звіт у вигляді виставки робіт «Фантазія з осінніх овочів».

 Старший викладач Датченко Т.В. зацікавила учнів мистецтвом вирізання прикрас із овочів. Здавалось би, що може бути цікавого в овочах, нарізаних для прикрашання столу? Але, переглянувши виставку учнівських робіт, просто дивуєшся, якою фантазією володіють учні, робити їх викликають здивування і насолоду. Недарма існують виставки і навіть змагання цього виду творчості – Карвінг.  

Заступник директора з ВР     Галина Іванченко