• Українська (UA)
  • English (UK)

  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузі підприємництва та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки фахового молодшого бакалавра з ресторано-ресторнної справи та харчових технологій
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Методична комісія класних керівників, кураторів груп та інших педагогічних працівників
    • Мова освітнього процесу
    • Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
    • Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
    • Наша історія
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Електронна заява для вступника
    • Перелік документів
    • Програми та графіки
    • Гуртожиток
    • Навчання дорослого населення
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Виховна робота
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
    • Бібліотека
    • COVID - info
    • Протидія булінгу
      • План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
      • Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
      • Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
      • Телефони довіри
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти
  • Головна
  • логин
  • Забули свій пароль?
  • Забули свій логін?

РОЗКЛАД

Навчально-методичне забезпечення

Новини

  • Мова – це історія народу

    Мова – це історія народу

    Мова – це історія…

           Мова – це історія народу, його світогляд,…

    Понеділок лютого 21

    в Новини

    Мова – це історія народу

           Мова – це історія народу, його світогляд,…

    Понеділок лютого 21

    в Новини
  • Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної…

    Мова як ознака культурної приналежності      21 лютого –…

    Неділя лютого 20

    в Новини

    Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної приналежності      21 лютого –…

    Неділя лютого 20

    в Новини
  • Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

    Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

    Вшанування подвигу учасників Революції…

      Вшанування подвигу учасників Революції Гідності Вони не спали дні…

    Субота лютого 19

    в Новини

    Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

      Вшанування подвигу учасників Революції Гідності Вони не спали дні…

    Субота лютого 19

    в Новини

Рецепти до свят

  • Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

1000 characters left

Подяки та нагороди

  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  •  

    Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди

Perfect AJAX Popup Contact Form

1000 characters left

Посилання

Бердянський державний педагогічний університет

Стандарти з профтехосвіти

МОНУ

Науково-методичний центр

Електронна бібліотека

Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністраці

ЗНО

2018р, БЕГК

  • Головна
  • Про нас
  • Контакти
  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузі підприємництва та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки фахового молодшого бакалавра з ресторано-ресторнної справи та харчових технологій
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Методична комісія класних керівників, кураторів груп та інших педагогічних працівників
    • Мова освітнього процесу
    • Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
    • Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
    • Наша історія
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Електронна заява для вступника
    • Перелік документів
    • Програми та графіки
    • Гуртожиток
    • Навчання дорослого населення
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Виховна робота
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
    • Бібліотека
    • COVID - info
    • Протидія булінгу
      • План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
      • Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
      • Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
      • Телефони довіри
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти