• Українська (UA)
  • English (UK)

  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузі підприємництва та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки фахового молодшого бакалавра з ресторано-ресторнної справи та харчових технологій
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Методична комісія класних керівників, кураторів груп та інших педагогічних працівників
    • Мова освітнього процесу
    • Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
    • Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
    • Наша історія
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Електронна заява для вступника
    • Перелік документів
    • Програми та графіки
    • Гуртожиток
    • Навчання дорослого населення
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Виховна робота
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
    • Бібліотека
    • COVID - info
    • Протидія булінгу
      • План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
      • Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
      • Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
      • Телефони довіри
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти
  • Головна
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню

Інформація, яка підлягає оприлюдненню

Положення БЕГК БДПУ

Зміни до положення

Положення про корупцію

План роботи Уповноваженного антикорупційної діяльності

Протокол педагогічної ради щодо замовлення підручників

Правила поведінки учнів, студентів

Положення про організацію освітнього процесу у БЕГК БДПУ

Положення про проведення практики студентів

Положення про академічну доброчесність

Освітньо-професійна програма "Технологія приготування їжі"

Освітньо-професійна програма "Підприємство, торгівля та біржова діяльність"

Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа"

Порядок формування рейтингу

Правила призначення і виплат академічних

Правила призначення і виплат соціальних

РОЗКЛАД

Навчально-методичне забезпечення

Новини

  • Мова – це історія народу

    Мова – це історія народу

    Мова – це історія…

           Мова – це історія народу, його світогляд,…

    Понеділок лютого 21

    в Новини

    Мова – це історія народу

           Мова – це історія народу, його світогляд,…

    Понеділок лютого 21

    в Новини
  • Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної…

    Мова як ознака культурної приналежності      21 лютого –…

    Неділя лютого 20

    в Новини

    Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної приналежності      21 лютого –…

    Неділя лютого 20

    в Новини
  • Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

    Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

    Вшанування подвигу учасників Революції…

      Вшанування подвигу учасників Революції Гідності Вони не спали дні…

    Субота лютого 19

    в Новини

    Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

      Вшанування подвигу учасників Революції Гідності Вони не спали дні…

    Субота лютого 19

    в Новини

Рецепти до свят

  • Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

1000 characters left

Подяки та нагороди

  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  •  

    Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди

Perfect AJAX Popup Contact Form

1000 characters left

Посилання

Бердянський державний педагогічний університет

Стандарти з профтехосвіти

МОНУ

Науково-методичний центр

Електронна бібліотека

Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністраці

ЗНО

2018р, БЕГК

  • Головна
  • Про нас
  • Контакти
  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузі підприємництва та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки фахового молодшого бакалавра з ресторано-ресторнної справи та харчових технологій
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Методична комісія класних керівників, кураторів груп та інших педагогічних працівників
    • Мова освітнього процесу
    • Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
    • Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
    • Наша історія
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Електронна заява для вступника
    • Перелік документів
    • Програми та графіки
    • Гуртожиток
    • Навчання дорослого населення
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Виховна робота
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
    • Бібліотека
    • COVID - info
    • Протидія булінгу
      • План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
      • Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
      • Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
      • Телефони довіри
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти