Головна
Про нас
Адміністрація
Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
Циклова комісія з підготовки фахівців у галузі підприємництва та торгівлі
Циклова комісія з підготовки фахового молодшого бакалавра з ресторано-ресторнної справи та харчових технологій
Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
Методична комісія класних керівників, кураторів груп та інших педагогічних працівників
Мова освітнього процесу
Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
Наша історія
Спеціальності
Харчові технології
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Готельно-ресторанна справа
фізична культура та спорт
Професії
Кухар
Кондитер
Офіціант
Агент з постачання
Бармен
Пекар
Продавець продовольчих товарів
Абітурієнту
Ліцензії та сертифікати
Ліцензія
Сертифікат
Акт узгодження переліку спеціальностей
Правила прийому
Профорієнтаційна робота
Приймальна комісія
Електронна заява для вступника
Перелік документів
Програми та графіки
Гуртожиток
Навчання дорослого населення
Список рекомендованих до зарахування
Результати вступних випробувань
Для учнів
Інформація для батьків
Інформація для випускників
Навчально-методичне забезпечення
Виховна робота
Педагогічна майстерня
Дистанційне навчання
Бібліотека
COVID - info
Протидія булінгу
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
Телефони довіри
Самоврядування
Склад
План
Новини
Інформація, яка підлягає оприлюдненню
Контакти
Головна
ФВ.Дисципліни природничо-наукової підготовки
Фільтри
Показувати
5
10
15
20
25
30
50
100
Усі
Фільтр
Список статей у категорії ФВ.Дисципліни природничо-наукової підготовки
Заголовок
Автор
Перегляди
ФВ.Фізіологія людини
Автор: Super User
Перегляди: 399
ФВ.Комп'ютерна техніка та математичні методи у фізичному вихованні і спорті
Автор: Super User
Перегляди: 626
ФВ.Екологія
Автор: Super User
Перегляди: 318
ФВ.Гігієна
Автор: Super User
Перегляди: 388
ФВ.Біохімія
Автор: Super User
Перегляди: 414
ФВ.Біохімія (2)
Автор: Super User
Перегляди: 402
ФВ.Анатомія людини
Автор: Super User
Перегляди: 341
Новий
Головна
Про нас
Адміністрація
Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
Циклова комісія з підготовки фахівців у галузі підприємництва та торгівлі
Циклова комісія з підготовки фахового молодшого бакалавра з ресторано-ресторнної справи та харчових технологій
Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
Методична комісія класних керівників, кураторів груп та інших педагогічних працівників
Мова освітнього процесу
Матеріально-технічне забезпечення БЕГК БДПУ
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в БЕГК БДПУ
Наша історія
Спеціальності
Харчові технології
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Готельно-ресторанна справа
фізична культура та спорт
Професії
Кухар
Кондитер
Офіціант
Агент з постачання
Бармен
Пекар
Продавець продовольчих товарів
Абітурієнту
Ліцензії та сертифікати
Ліцензія
Сертифікат
Акт узгодження переліку спеціальностей
Правила прийому
Профорієнтаційна робота
Приймальна комісія
Електронна заява для вступника
Перелік документів
Програми та графіки
Гуртожиток
Навчання дорослого населення
Список рекомендованих до зарахування
Результати вступних випробувань
Для учнів
Інформація для батьків
Інформація для випускників
Навчально-методичне забезпечення
Виховна робота
Педагогічна майстерня
Дистанційне навчання
Бібліотека
COVID - info
Протидія булінгу
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки насильства, булінгу (цькування)
Порядок реагування на доведені випадку булінгу (цькування)
Телефони довіри
Самоврядування
Склад
План
Новини
Інформація, яка підлягає оприлюдненню
Контакти