• Українська (UA)
  • English (UK)

  • Головна
  • Профессії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
    • Наша історія
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Профессії, спеціальності
    • Правила прийому
    • Приймальна комісії
    • Перелік документів
    • Навчання дорослого населення
    • Програми та графіки
    • Список рекомендованих до зарахування
  • Для учнів
    • Педагогічна майстерня
    • Інформація для батьків
    • Навчально-методичне забезпечення
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Контакти
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Головна
  • Абітурієнту
  • Програми та графіки

Розклад консультацій, фахових вступних випробувань, співбесід у 2018 році

Програма вступного екзамену з Української мови для ЕП ФВ

Програма творчого конкурсу Спортивне багатоборство

Програма вступного екзамену з Математики

розклад

Навчально-методичне забезпечення

Новини

  • Купідон завітав до  Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ

    Купідон завітав до Бердянського економіко-гуманітарного…

    Купідон завітав до Бердянського…

    Купідон завітав до Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ 14 лютого відзначають…

    Четвер лютого 14

    в Новини

    Купідон завітав до Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ

    Купідон завітав до Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ 14 лютого відзначають…

    Четвер лютого 14

    в Новини
  • Участь учнів, студентів та педагогічних працівників Бердянського економіко-гуманітарного коледжу у Акції  національної єдності

    Участь учнів, студентів та педагогічних…

    Участь учнів, студентів та…

    Участь учнів, студентів та педагогічних працівників Бердянського економіко-гуманітарного коледжу у Акції…

    Вівторок січня 22

    в Новини

    Участь учнів, студентів та педагогічних працівників Бердянського економіко-гуманітарного коледжу у Акції національної єдності

    Участь учнів, студентів та педагогічних працівників Бердянського економіко-гуманітарного коледжу у Акції…

    Вівторок січня 22

    в Новини
  • Вистава «Ніч перед Різдвом» в день Святого Миколая

    Вистава «Ніч перед Різдвом» в…

    Вистава «Ніч перед Різдвом»…

    Вистава «Ніч перед Різдвом» в день Святого Миколая Сьогоднішньої події учні,…

    Середа грудня 19

    в Новини

    Вистава «Ніч перед Різдвом» в день Святого Миколая

    Вистава «Ніч перед Різдвом» в день Святого Миколая Сьогоднішньої події учні,…

    Середа грудня 19

    в Новини

Рецепти до свят

  • Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

1000 characters left

Подяки та нагороди

  • П'ятниця вересня 28

    в Подяки та нагороди
  • П'ятниця вересня 28

    в Подяки та нагороди
  • П'ятниця вересня 28

    в Подяки та нагороди

Perfect AJAX Popup Contact Form

1000 characters left

Посилання

Бердянський державний педагогічний університет

МОНУ

Науково-методичний центр

Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністраці

ЗНО-2018

2018р, БЕГК

  • Головна
  • Про нас
  • Контакти
  • Головна
  • Профессії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
    • Наша історія
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Профессії, спеціальності
    • Правила прийому
    • Приймальна комісії
    • Перелік документів
    • Навчання дорослого населення
    • Програми та графіки
    • Список рекомендованих до зарахування
  • Для учнів
    • Педагогічна майстерня
    • Інформація для батьків
    • Навчально-методичне забезпечення
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Контакти
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню