• Українська (UA)
  • English (UK)

  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
    • Наша історія
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Профессії, спеціальності
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Перелік документів
    • Навчання дорослого населення
    • Програми та графіки
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Бібліотека
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти
  • Головна
  • Абітурієнту
  • Правила прийому

 

Правила прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра до Бердянського економіко-гуманітарного коледжу Бердянського державного педагогічного університету в  2021році

 

 

РОЗКЛАД

Навчально-методичне забезпечення

Новини

  • 150 - Лесі Українці!

    150 - Лесі Українці!

    150 - Лесі Українці!

         Цьогоріч виповнюється 150 років від дня народження геніальної…

    Четвер лютого 25

    в Новини

    150 - Лесі Українці!

         Цьогоріч виповнюється 150 років від дня народження геніальної…

    Четвер лютого 25

    в Новини
  • Леся Українка contra spem spero

    Леся Українка contra spem spero

    Леся Українка contra spem…

      Бердянський економіко - гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету…

    П'ятниця лютого 19

    в Новини

    Леся Українка contra spem spero

      Бердянський економіко - гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету…

    П'ятниця лютого 19

    в Новини
  • Небесна сотня

    Небесна сотня

    Небесна сотня

       Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом…

    П'ятниця лютого 19

    в Новини

    Небесна сотня

       Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом…

    П'ятниця лютого 19

    в Новини

Рецепти до свят

  • Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Понеділок березня 20

    в Рецепти до свят

1000 characters left

Подяки та нагороди

  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  • Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди
  •  

    Вівторок вересня 29

    в Подяки та нагороди

Perfect AJAX Popup Contact Form

1000 characters left

Посилання

Бердянський державний педагогічний університет

Стандарти з профтехосвіти

МОНУ

Науково-методичний центр

Електронна бібліотека

Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністраці

ЗНО

2018р, БЕГК

  • Головна
  • Про нас
  • Контакти
  • Головна
  • Про нас
    • Адміністрація
    • Методична комісія викладачів загальноосвітньої підготовки
    • Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання з професій закладів ресторанного господарства
    • Циклова комісія з підготовки фахівців у галузях економіки та торгівлі
    • Циклова комісія з підготовки молодшого спеціаліста з ресторанного обслуговування та виробництва харчової продукції
    • Наша історія
  • Професії
    • Кухар
    • Кондитер
    • Офіціант
    • Агент з постачання
    • Бармен
    • Пекар
    • Продавець продовольчих товарів
  • Спеціальності
    • Харчові технології
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
    • Готельно-ресторанна справа
    • фізична культура та спорт
  • Абітурієнту
    • Ліцензії та сертифікати
      • Ліцензія
      • Сертифікат
      • Акт узгодження переліку спеціальностей
    • Профессії, спеціальності
    • Правила прийому
    • Профорієнтаційна робота
    • Приймальна комісія
    • Перелік документів
    • Навчання дорослого населення
    • Програми та графіки
    • Список рекомендованих до зарахування
    • Результати вступних випробувань
  • Для учнів
    • Інформація для батьків
    • Інформація для випускників
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Бібліотека
    • Педагогічна майстерня
    • Дистанційне навчання
  • Самоврядування
    • Склад
    • План
  • Новини
  • Інформація, яка підлягає оприлюдненню
  • Контакти