• Українська (UA)
  • English (UK)

  • Home
  • Profession
    • Cook
    • Confectioner
    • steward
    • Purchasing agent
    • The bartender
    • Baker
    • The seller of food products
  • Specialty
    • Food technology
    • Entrepreneurship, trade and exchange activity
    • Hotel and restaurant business
    • physical culture and sport
  • About us
    • Administration
    • Methodical Commission of teachers of General education
    • Methodical Commission of teachers and masters of vocational training in professions restaurant management schools
    • Cyclic Commission for training specialists in the field of economy and trade
    • Cyclic Commission for the preparation of Junior specialist catering and food production
    • Our history
  • Entrant
    • Licenses and certificates
      • License
      • Certificate
      • The act of approval of the list of specialties
    • Profess, specialty
    • Rules of admission
    • Each Commission
    • The list of documents
    • Adult education
    • Programs and schedules
    • The list recommended for admission
  • For students
    • Educational workshop
    • Information for parents
  • Self
    • Composition
    • Plan
  • News
  • Contacts
  • Information which is subject to publication
  • Home
  • Self
  • Plan

План роботи учнівського (студентського) самоврядування на 2021-2022 н.р.

 

 

 

schedule

News

  • Мова – це історія народу

    Мова – це історія народу

    Мова – це історія…

           Мова – це історія народу, його світогляд,…

    Monday February 21

    In Новини

    Мова – це історія народу

           Мова – це історія народу, його світогляд,…

    Monday February 21

    In Новини
  • Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної…

    Мова як ознака культурної приналежності      21 лютого –…

    Sunday February 20

    In Новини

    Мова як ознака культурної приналежності

    Мова як ознака культурної приналежності      21 лютого –…

    Sunday February 20

    In Новини
  • Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

    Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

    Вшанування подвигу учасників Революції…

      Вшанування подвигу учасників Революції Гідності Вони не спали дні…

    Saturday February 19

    In Новини

    Вшанування подвигу учасників Революції Гідності

      Вшанування подвигу учасників Революції Гідності Вони не спали дні…

    Saturday February 19

    In Новини

Recipes for the holidays

  • Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Monday March 20

    In Рецепти до свят

    Золота Корона

    Золота Корона   Сировина: Корейка свинини або баранини ( з реберними кістками) – 3 кг

    Monday March 20

    In Рецепти до свят

1000 characters left

Gratitude and awards

  • Tuesday September 29

    In Подяки та нагороди
  • Tuesday September 29

    In Подяки та нагороди
  •  

    Tuesday September 29

    In Подяки та нагороди

Reference

  • Бердянський державний педагогічний університет

    Tuesday March 21

    In Посилання
  • Міністерство освіти і науки…

    Tuesday March 21

    In Посилання
  • Науково методичний центр професійно-технічної…

    Tuesday March 21

    In Посилання

Perfect AJAX Popup Contact Form

1000 characters left

Посилання

Бердянський державний педагогічний університет

Стандарти з профтехосвіти

МОНУ

Науково-методичний центр

Електронна бібліотека

Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністраці

ЗНО

2018р, БЕГК

  • Головна
  • Про нас
  • Контакти
  • Мова освітнього процесу
  • Профорієнтаційна робота
  • Результати вступних випробувань
  • Інформація для випускників
  • Навчально-методичне забезпечення
  • Дистанційне навчання
  • Бібліотека
  • Протидія булінгу
    • Телефони довіри